Support

Image title
Oslagbar support & Uppföljning

Vi har mer än 10 års erfarenhet i branschen och erbjuder helhetslösningar för värmepumpar.

Hos Energipojkarna får ni full support med uppföljning kring värmepumparna.
Vi följer alltid upp våra kunder efter installation (6mån till 1 år efter installation) för att säkerställa kvalité och att vi har nöjda kunder. På så sätt vet vi med erfarenhet också vilka modeller som håller den standard vi vill uppnå med vårt varumärke Energipojkarna AB.

Var noga med i valet av återförsäljare då supporten hos vissa är ytterst bristfällig.
Det är tyvärr vanligt att vissa lyckosökare i denna bransch som har marginellt billigare priser strular med leverans, installation och support om det ens går att få tag på dem efter köpet.
Läs mer om parallellimportörer här

Vi sätter Dig i fokus. Det finns många alternativ på återförsäljare så varför skall du välja Energipojkarna framför någon annan?


Energipojkarna jobbar med dig som kund i fokus, du är anledningen varför vi finns idag.
Det inser vi och jobbar emot att ta hand om din värmeoptimering så du kan spara så mycket som möjligt med dina förutsättningar, ditt behov.


Allt för att du ska bli nöjd med att du valt Energipojkarna.

Långsiktiga relationer
Vi följer alltid upp våra kunder efter installation (6mån till 1 år efter installation) för att säkerställa kvalité och att vi har nöjda kunder. På så sätt vet vi med erfarenhet också vilka modeller som håller den standard vi vill uppnå med vårt varumärke Energipojkarna AB. Vi är övertygade om att du kommer vara nöjd med din investering hos oss och finns alltid tillgängliga om du har frågor om ditt värmesystem.Bra dokumentation
Vi har god dokumentation på allt du kan behöva efter och innan ditt värmeköp under varje produkt.